PROGRM LIQA' TA'ARUF BERSAMA PENGETUA INAPAN SISWA/WI (INASIS)

5 MEI 2021 bersamaan 23 Ramadhan 1442H, Unit Pengurusan Masjid & Dakwah (UPMD) di bawah Bahagian Modal Insan (BMI) Pusat Islam telah menganjurkan 'LIQA' TA'ARUF BERSAMA PENGETUA INAPAN SISWA/WI (INASIS)' secara atas talian (online Webex) yang dirasmikan olehYang Berusaha Prof. Madya Dr. Hj. Ismail Bin Hj. Ishak, Pengarah Pusat Islam.

Seramai 8 orang Pengetua INASIS telah mengambil bahagian dalam pertemuan tersebut dan Ustaz Muhammad Syazwan telah berkongsi tentang tanggungjawab, kelebihan dan pengalamanya dalam dunia dakwah. Hasil pertemuan ini, pengetua-pengetua INASIS bersetuju akan bersama Pusat Islam dalam menyebarluaskan keindahan Agama Islam dan dakwah Islamiah di kampus UUM.

WhatsApp Image 2021 05 06 at 12.44.00 1

Poster prorgam "LIQA' PROGRM LIQA' TA'ARUF BERSAMA PENGETUA INAPAN SISWA/WI (INASIS)

WhatsApp Image 2021 05 06 at 12.44.00

Suasana semasa program berlagsung.